Vastgoedplatform

Nieuws België - Gepost op dinsdag, april 14, 2009 8:02 - Geen reacties

Tv serie: verborgen gebreken

Tags:
14
apr2009

Verborgen gebreken is een nieuwe Nederlandse reeks over een makelaarskantoor in Amsterdam-Zuid. Het kantoor davert op zijn grondvesten wanneer Bob Rademaker, vader van twee dochters en eigenaar van Apollo Makelaardij, dood wordt teruggevonden.

De twee rivaliserende zussen, Noor en Puck nemen het bedrijf over en proberen het te maken in een wereld waarin goed geld te verdienen valt, maar lang niet iedereen te vertrouwen is. Zij worden bijgestaan door medewerkers Joep, Bram en Mouna.

De vijf zijn jong, ambitieus en altijd op zoek naar een buitenkans. Ze verdienen goed hun brood in de Amsterdamse makelaarswereld, maar moeten voortdurend opletten dat anderen hen niet te snel af zijn.

In het wereldje wordt geen enkel middel geschuwd om de mooiste huizen binnen te halen of de hoogste provisie op te strijken. De makelaars uit Verborgen gebreken beseffen dat maar al te goed en hebben ieder zo hun eigen manier ontwikkeld om in de harde makelaarswereld te overleven.

Oudste zus Noor trekt heel wat kopers en verkopers over de streep dankzij haar natuurlijke flair en mensenkennis. Noor heeft een relatie met haar collega Joep, maar die loopt niet altijd over rozen.

De jongere Puck moet het vooral hebben van allerlei trucjes. Puck gaat voor haar klanten door het vuur en haalt geregeld de grootste omzet van het bedrijf binnen. Dat is meteen ook haar voornaamste drijfveer.

Assistent-makelaar Joep is de man van de grote risico’s. ‘Eerst doen, dan denken’, dat is Joep ten voeten uit. De jonge Bram was lange tijd de jongste bediende van het kantoor en werd zowat beschouwd als een manusje-van-alles, maar ondertussen werkt hij zich stilaan op tot assistent-makelaar.

Mouna, de jongste en laatst bijgekomen werknemer van Apollo Makelaardij, maakt ten slotte handig gebruik van het feit dat ze snel in vertrouwen wordt genomen door anderen. Wat niemand weet, is dat Mouna niet toevallig voor Apollo is komen werken. De benjamin van de groep houdt er een eigen agenda op na…

Verborgen gebreken op dinsdag vanaf 14 april op één.

Trailer Seizoen 01 Afl 01

Bron: één.be



Reacties plaatsen is niet mogelijk.

Sponsors

Nieuws België - dec 27, 2012 16:11 - 4 Reacties

Vastgoedconsument beter beschermd in 2013

Meer In Nieuws België


Nieuws Nederland - apr 8, 2011 15:44 - 0 Reacties

Woningprijzen in Nederland blijven dalen

Meer In Nieuws Nederland


Nieuws Europa en Wereld - sep 5, 2012 10:59 - 0 Reacties

UGL gebruikt nieuwe merknaam voor vastgoeddiensten

Meer In Nieuws Europa en Wereld